دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۹۵۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۰
طرز تهیه اسپاگتی مرغ و قارچ و خامه و نکات مهم خوشمزه و خوش عطر شدن این اسپاگتی لذیذ را در آوای خزر بخوانید.

 

آوای خزر: اسپاگتی یا همان ماکارونی رشته‌ای را معمولا عادت داریم با گوشت چرخکرده یا در مواقعی با سویا طبخ کنیم که اتفاقا بسیار هم خوشمزه و لذیذ و پرطرفدار است. اما اگر برای مصرف گوشت قرمز محدودیت دارید یا دوست دارید غذاهای جدید و متنوع و خوشمزه را امتحان کنید بد نیست اسپاگتی مرغ و قارچ و خامه را در اولین فرصت درست کنید. طرز تهیه اسپاگتی مرغ و قارچ و خامه و نکات مهم خوشمزه و خوش عطر شدن این اسپاگتی لذیذ را در آوای خزر بخوانید.

 

طرز تهیه اسپاگتی مرغ و قارچ و خامه

 

2 طرز تهیه اسپاگتی مرغ و قارچ با خامه یا گوجه ‌فرنگی+ نکات مهم اسپاگتی مرغ

 

مواد لازم برای ۶ نفر

سینه مرغ: ۱ عدد بدون پوست و استخوان

ماکارونی: ۱ بسته

قارچ: ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه: ½ لیوان فرانسوی

پنیر پارمزان: ۱/۳ لیوان فرانسوی

کره: ۲۰ گرم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

سیر: ۱ حبه

آرد: ½ قاشق غذاخوری

آب مرغ: ۱ لیوان

 

طرز تهیه

برای درست کردن اسپاگتی با مرغ و قارچ و خامه ابتدا سینه مرغ را به صورت فیله نازک برش بزنید. فیله‌های مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و در روغن زیتون تفت دهید. وقتی هر دو طرف فیله مرغ سرخ شد آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و ۲۰۰ گرم قارچ برش زده را در ماهیتابه بریزید.

وقتی قارچ‌ها سبک و طلایی شدند و آب‌شان گرفته شد از ماهیتابه خارج کنید. حالا ۲۰ گرم کره را در ماهیتابه بریزید و کمی که گرم شد سیر را در آن خیلی کم تفت دهید. همین که بوی سیر بلند شد آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید. وقتی طعم خامی آرد تا حدودی گرفته شد آب مرغ را اضافه کنید و همزمان مرتب آرد را هم بزنید تا گوله نشود. خامه و پنیر پارمزان را هم به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

وقتی مایه خامه‌ای اسپاگتی مقداری خودش را گرفت و قوام پیدا کرد فیله‌های مرغ سرخ شده و قارچ را هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در یک قابلمه اسپاگتی یا همان ماکارونی رشته‌ای را بپزید و آبکشی کنید. در پایان ماکارونی آبکش شده را به مایه خامه و قارچ و مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. روی اسپاگتی مرغ با قارچ و خامه را با جعفری ساطوری خرد شده تزیین کنید.

 

طرز تهیه اسپاگتی مرغ با گوجه فرنگی

 

2 طرز تهیه اسپاگتی مرغ و قارچ با خامه یا گوجه ‌فرنگی+ نکات مهم اسپاگتی مرغ

 

 

مواد لازم برای ۶ نفر

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم

ماکارونی رشته‌ای: ۱ بسته

روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری

کره: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز: ۲ عدد

سیر: ۴ حبه

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: ۳ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

جعفری ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

آویشن: ۱ قاشق چایخوری

زیره: ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

مرغ‌های این مدل اسپاگتی بهتر است به صورت مکعبی و در ابعاد ۳ در ۳ یا کمی بزرگ‌تر خرد شوند. روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و کمی که گرم شد تکه‌های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ برگردد و سفید شود. حالا کره را اضافه کنید و با مرغ تفت دهید. پیازها را ساطوری خرد کنید و اضافه کنید. وقتی پیازها سبک و طلایی شدند نوبت اضافه کردن سیرهای رنده شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده است. نمک، فلفل و زردچوبه و در صورت تمایل آویشن و زیره را هم اضافه کنید و کمی دیگر مواد را با هم تفت دهید تا طعم خامی ادویه‌ها گرفته شود.

حالا گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و وقتی آب گوجه تقریبا کشیده شد، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود. در این فاصله ماکارونی را هم بپزید و آبکش کنید. ۱ لیوان از آبی که ماکارونی را در آن پخته‌اید بردارید و روی این مایه ماکارونی که درست کرده‌اید بریزید. اجازه بدهید چند قل بزند و کمی بجوشد. وقتی آب مایه کشیده شد ماکارونی آبکش شده را به آن اضافه کنید و تمام مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.

دو یا سه دقیقه زمان دهید و سپس شعله گاز را خاموش کنید. روی اسپاگتی مرغ با گوجه فرنگی را در صورت دلخواه با جعفری ساطوری خرد شده تزیین و میل کنید.

انتهای پیام/1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار